Costumul este pentru majoritatea managerilor tinuta de zi cu zi in aparitiile publice. Sunt si manageri care fie au spus un "nu" categoric costumului si cravatei, fie si-au creat un stil adiacent celui clasic.

Fondatorul Facebook, in sandale la evenimente

Mark Zuckerberg este unul dintre miliardarii lumii care au spus un „nu” categoric costumului. Fondatorul Facebook ne-a obisnuit cu stilul casual, care se extinde nu doar la articolele de imbracaminte, ci si la incaltaminte. Zuckerberg este unul din putinii manageri care au avut aparitii publice in sandalele, scrie Wall-Street.ro.

Halatul de matase, un simbol

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a facut celebru faimosul halat rosu de matase si parca pentru nimeni altcineva nu este atat de natural sa apara in fotografii in pijamale. Lookul lui Hefner este cu atat mai agreabil cu cat la bratul lui apar celebrii iepurasi Playboy. Desi fondatorul Payboy prefera totusi costumul la evenimente, halatul de matase este unul dintre obiectele vestimentare iconice si imediat asociate cu Hefner.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.