De la 1 martie, Google va schimba politica de securitate a utilizatorilor sai, urmand sa pastreze si sa foloseasca datele personale ale acestora. Cum stergi istoria de cautare de pe motorul de cautare?

Pana in prezent nu se stie exact cum va folosi Google aceasta combinatie de informatii pe care le obtine despre utilizatorii sai, insa politica de confidentialitate a fost criticata pe intregul mapamond.

Google a dat asigurari ca se va angaja sa protejeze datele personale ale utilizatorilor,
scrie capital.

  • Cum stergi istoria de cautare pe Google
1. Intrati pe site-ul Google si accesati-va contul. Apasati pe numele vostru, in dreapta sus, si selectati din meniul dropdown "Account Settings" sau "Setarile contului".
2. In noua fereastra care vi se deschide cautati optiunea "Services" (Servicii) unde veti gasi o casuta intitulata "View, enable or disable web history" (Vizionati, activati sau dezactivati istoricul web).
3. Faceti click pe optiunea "Remove Web History" (Stergeti istoricul web). Odata ce ati facut acest lucru, istoria va ramane dezactivata pana in momentul in care veti dori sa o reporniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.