Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si Camelia Voiculescu vor fi citati ca martori in dosarul Rompetrol, in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat de manipularea pietei de capital.

Instanta a stabilit un nou termen de judecata pentru 27 februarie, data pentru care a dispus citarea fostului premier Calin Popescu Tariceanu si a Cameliei Voiculescu, cu avertisment de amenda in caz de neprezentare.

Tribunalul Bucuresti a reluat, miercuri, discutiile in acest dosar, fiind audiat ca martor Daniel Ionescu, fost deputat PRM, care a publicat un material in revista Romania Mare privind "Caracatita Rompetrol", conform RL.

Procurorii au finalizat, in data de 8 septembrie 2006, urmarirea penala in dosarul Rompetrol, respectiv partea referitoare la creanta Libia si manipularea pietei de capital, si l-au trimis in judecata pe omul de afaceri Dinu Patriciu pentru sapte capete de acuzare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.