Reducerea numarului de oficii postale va fi efectuata si ea in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul lunii aprilie.

Posta Romana va concedia cel putin 600 de angajati pana la sfarsitul lunii martie si va reduce in continuare numarul oficiilor postale, cu peste 135 unitati, conform intelegerii dintre Guvern si Fondul Monetar International (FMI) dupa ultimele negocieri din acest an.

In urma acestei reduceri, numatul total al oficiilor postale va scadea de la 5.835 la sub 5.700 unitati. Pe parcursul anului trecut, numarul oficiilor postale a scazut de la 7.100 la 5.835 unitati.

Guvernul si FMI au convenit totodata ca termenul in care autoritatile trebuie sa gaseasca un investitor strategic dispus sa preia cel putin 20% din actiuni la Posta Romana, in urma unei majorari a capitalului social, sa fie prelungit cu doua luni, pana la sfarsitul lunii iunie, scrie MEDIAFAX.

Cu pierderi de 29 milioane euro in 2010, Compania Nationala Posta Romana este controlata in prezent de Ministerul Comunicatiilor, care detine 75% din actiuni, si de Fondul Proprietatea, cu 25%.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.