Pentru a sustine mediul antreprenorial din Romania, Human Capital Solutions invita antreprenorii si managerii de IMM-uri sa participe, gratuit, la proiectul Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului.

In cadrul proiectului:

• Veti lucra cu un model de planificare strategica a afacerii prin care va puteti valida planul de afaceri.
• Va veti dezvolta competente antreprenoriale si manageriale precum: inovatie/creativitate; asumarea riscurilor in luarea deciziilor; planificare, organizare si gestiune de activitati si proiecte; rezolvarea de probleme; relationare interpersonala; conducere prin delegare.
• Aveti ocazia de a face schimb de bune practici cu alti antreprenori/manageri, fiind si un mediu propice de a genera noi idei de business.

Proiectul este impartit in patru etape mari:

1. Evaluarea competentelor actuale astfel incat sa aveti o viziune centralizata a punctelor forte si a celor de imbunatatit
2. Sesiuni de formare, unde se pune accent pe acumularea de noi cunostinte sau consolidarea celor deja existente
3. Consiliere a afacerii, prin discutii pe studii de caz reale si generare de solutii pentru propriile provocari cu care va confruntati
4. Schimb de experienta internationala printr-o vizita la o companie antreprenoriala de succes din Bulgaria.

Pentru detalii va asteptam pe site-ul www.hcsolutions.ro.

Manager de proiect: Stelian Marian | tel/fax: 021 3100415 | proiectid60024@hcsolutions.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.