Halele fostei fabrici Nokia de la Jucu ar putea fi preluate de producatorul italian de electrocasnice De`Longhi.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise a declarat vineri ca institutia pe care o conduce se afla in acest moment pe ultima suta de metri in ceea ce priveste negocierile pentru atragerea unei companii in parcul industrial din Jucu.Se negociaza in prezent cu 5 operatori economici, insa cu doi dintre ei negocierile sunt avansate, scrie Money.ro .

"Stiu ca reprezentantii CJ Cluj se afla in negocieri cu trei companii straine, Bosch, De'Longhi si un producator finlandez de echipamente de testare pentru telefonia mobila. Este posibil ca producatorul italian de electrocasnice De'Longhi sa vina la Jucu, in conditiile in care compania Bosch discuta de mai mult timp cu guvernul pentru acordarea unui ajutor de stat", a declarat pentru ZF Transilvania Valentin Ilcas.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise a declarat vineri in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV Cluj, ca institutia pe care o conduce se afla in acest moment pe ultima suta de metri in ceea ce priveste negocierile pentru atragerea unei companii in parcul industrial din Jucu, de unde se retrage cel mai mare producator de telefoane mobile, insa a refuzat sa precizeze care este numele investitorului. Potrivit presedintelui CJ Cluj, contractul care este pe punctul de a fi finalizat va atrage investitii de pana la 30 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.