Investitia se ridica la 8,5 milioane de euro din care 70% reprezinta finantare europeana obtinuta prin Programul Operational Regional.

Lucrarile au inceput in iulie 2011 si vor fi finalizate in august 2012, a declarat managerul proiectului Aquastar pentru evz.ro. Parcul va include o cladire cu patru piscine interioare in suprafata de 650 mp, care vor fi functionale si iarna, si a cinci piscine exterioare in suprafata de 955 mp.

Totodata, vor fi sapte tipuri de sauna, hidroterapie, kinetoterapie si electroterapie si posibilitatea tratarii cu apa termala. 1700 de persoane pe zi se vor putea distra in acest nou centru de agrement, situat la 4 kilometri distanta de orasul Satu Mare.

"Proiectul a fost inceput in 2008, este unul foarte bine gandit. Preturile de intrare inca nu le-am stabilit, dar vor fi mai mici decat cele practicate de strandurile din Ungaria. Vrem sa atragem in primul rand satmarenii, sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze in Ungaria", a declarat Gabor Baranyai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.