The Banker, revista ce apartine grupului Financial Times, i-a acordat lui Gheorghe Ialomitianu, premiul Ministrul de Finante al anului in Europa.

Acest premiu a fost acordat pentru activitatea ministrului Gheorghe Ialomitianu care a obtinut rezultate semnificative in implementarea reformelor structurale, mentinerea sustenabilitatii fiscale si a legislatiei fiscale. Aceste realizari au fost importante in ceea ce priveste cresterea increderii in climatul investitional din Romania, potrivit Wall-Street.ro.

Potrivit revistei The Banker, Guvernul a incheiat cu succes programul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala in martie 2011 fara sa traga transa finala de 1 miliard de Euro din finantare si a semnat un nou acord standby de tip preventiv in valoare de 3,5 miliarde Euro. Romania nu intentioneaza sa traga nici un fel de fonduri in cadrul acestui acord care este proiectat sa intareasca increderea investitorilor.

Cititi intregul articol pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.