In septembrie, KFC a deschis un restaurant la parterul cladirii de birouri Dorobanti 239, iar trei luni mai tarziu, McDonalds a inaugurat un restaurant in America House, din Piata Victoriei.
  • Sunt spatii stradale
Reteaua de tip fast-food KFC a deschis in luna septembrie cel de-al 18-lea restaurant din Bucuresti, la parterul cladirii Dorobanti 239, cunoscuta ca fiind fostul sediu central al Petrom. KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1997 companiei US Food Network, controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu. Tot Popoviciu este si proprietarul cladirii Dorobanti 239, asa incat deschiderea restaurantului KFC poate fi considerata o miscare fireasca. Motivele pentru care cladirile de birouri devin atragatoare pentru lanturile de fast-food sunt insa mai multe, potrivit Wall-Street.ro.
  • Facilitatile acordate de proprietari
Pe langa argumentele date de accesibilitatea si vizibilitatea spatiilor, un motiv pentru care operatorii de fast-food incep sa se extinda in cladirile de birouri este dat de facilitatile acordate de proprietari, care contribuie la sporirea atractivitatii acestor spatii in detrimentul celor stradale clasice, spune Mihaela Petruescu de la CBRE.

Cititi intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.