Bancile comerciale au pornit ofensiva promotiilor de iarna, avand in vedere ca mai este putin timp pana la Sarbatori. Avalansa de oferte se adreseaza in special celor care si-au programat cheltuieli mai mari in aceasta perioada. "In perioada Sarbatorilor de iarna, cheltuielile cresc rapid si o data cu ele nevoile de finantare", a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Banca lanseaza o promotie pentru creditele de consum cu dobanda zero, in primele trei luni ale perioadei de creditare. Astfel, clientii pot beneficia, in intervalul 3 noiembrie 2005-31 ianuarie 2006 de credite de consum, platind in primele trei luni rate mai mici. Campania promotionala este valabila, in aceasta perioada, in toate magazinele partenerilor Raiffeisen Bank, precum si pentru toate creditele de consum acordate de banca.

De asemenea, Raiffeisen isi promoveaza pana la 31 decembrie cardul de credit. Cel care opteaza pentru acest card poate beneficia de taxa de emitere zero, iar daca acesta este activat pana la 31 decembrie, banca va acorda un discount de 50% pentru taxa de administrare care are valoarea de 40 lei noi (400.000 lei vechi). In plus, daca beneficiarul face cumparaturi pana la 31 decembrie, in valoare de 5 milioane lei, banca nu mai percepe nici cei 200.000 lei. Taxa de administrare din primul an de 200.000 se va returna in contul de card de credit pana la data de 15 ianuarie 2006.

BRD lanseaza concursuri

O alta banca intrata in sezonul de promotii este BRD. Special pentru Sarbatorile de iarna, BRD a lansat cardul in lei Vivere, emis sub sigla MasterCard. Cardul Vivere ofera o linie de credit cuprinsa intre 800 si 20.000 lei noi. Pentru sumele rambursate pana la 28 februarie nu se percepe nici o dobanda.

De asemenea, beneficiarul nu este nevoit sa ramburseaze nimic din credit pana in primavara. BRD a mai lansat campania Visa Jocurile Olimpice de iarna Torino 2006. Pentru cei care platesc cumparaturile cu cardul Visa/Visa Electron, banca ofera trei excursii de doua persoane la Jocurile de iarna, prin tragere la sorti. Cei care nu se numara printre norocosii castigatori ai acestor excursii, pot castiga alte cadouri: zece echipamente de schi, 15 genti de voiaj si 50 seturi cana si termos.

Bonus la cumparaturile prin card

Si BCR a lansat o campanie, care se deruleaza in perioada 1 noiembrie 2005-31 ianuarie 2006, in urma careia utilizatorii de carduri de debit si credit emise de banca vor beneficia de un bonus de 2% pentru orice tranzactie facuta la comerciantii acceptati din reteaua BCR. Pentru a avea parte de aceasta facilitate, beneficiarii trebuie sa cumpere produse cu o valoare de minimum 120 lei noi pe luna (1.200.000 lei vechi).

De asemenea, bonusul de 2% se acorda si detinatorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard-Altex care efectueaza cumparaturi in magazinele Altex, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu 1.500 lei noi (15.000.000 lei) pe luna. Pentru tranzactiile efectuate la comerciantii BCR, comisionul este zero.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.