In spatele unor personaje de desene animate precum Bugs Bunny sau Tom si Jerry se pot afla sfaturi de business pe care le putem aplica in activitatea profesionala. Aflati care sunt cele mai interesante cinci lectii utile in afaceri dintr-un clasament realizat de Prdaily.

  • Bugs Bunny

Ca si adulti realizam faptul ca celebra expresie a personajului Bugs Bunny’s “What’s up, Doc?” (Ce se intampla, doctore?) poate sublinia importanta comunicarii zilnice intre o companie sau un brand si clientii sau consumatorii sai, scrie Wall-Street.ro. A adresa aceasta intrebare reprezinta o modalitate simpla, dar eficienta, de a le arata clientilor tai ca starea lor este importanta pentru tine.

  • In cautarea lui Nemo

Exista mai multe lectii pe care personajele din acest desen animat ni le ofera. In primul rand, Nemo ne invata ca, desi avem impresia ca avem informatii suficiente – in special cand intram in zona antreprenoriatului – este util sa invatam si din experienta altora.

De asemenea, faptul ca Dory uita lucrurile importante subliniaza importanta unei organizari bune in succesul unei afaceri. Nu este nimic exagerat in a-ti nota anumite lucruri. A uita detalii importante intr-un business poate fi extrem de periculos.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.