Black Friday, conceptul imprumutat de la americani, vine si in Romania, cu reduceri extraordinare. Vezi ce magazine participa la sarbatoarea reducerilor, ziua care marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de Sarbatori.

Black Friday, sau Vinerea Neagra, marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de sarbatori, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care majoritatea americanilor iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor. In Romania, evenimentul este speculat de jucatorii pietei de electro-IT, care asteapta un numar record de vanzari. Programatorii nu au stat nici ei pe ganduri si au lansat rapid "blackfriday.ro" un agregator al tuturor reducerilor prezente in .ro.


Magazinul online Koyos.ro este unul dintre magazinele ce se alatura trendului american si oferta reduceri insemnate cu ocazia Black Friday afisata pe site, in cadrul sectiunii dedicate, incepand cu ora 6:00. Promotia va dura pana la ora 23:59 si va cuprinde reduceri la peste 100 de produse. Produsele markate cu “K” vor beneficia de livrare gratuita in Bucuresti sau in tara. Vestea buna vine pentru cumparatorii din Bucuresti, care vor primii echipamentele comandate in aceeasi zi daca acestea vor fi cumparate pana in ora 16:00.


eMag.ro da trezirea la reduceri inca mai de dimineata. La ora 5.00, utilizatorii sunt asteptati pe site cu "cele mai mari reduceri din an", dupa cum spune retailer-ul in newsletterul trimis abonatilor.


PcGarage.ro este un alt magazin online ce a raspuns afirmativ provocarii americane si a adus pe meleaguri nationale conceptul de Black Friday, adica Vinerea Neagra. Ofertele vor fi afisate pe site incepand cu ora 24.00, iar comerciantii ne promit reduceri de pana la 3.000 ron. Pentru a se simti influenta adaptarii locale, reducerile sunt valabile intre data de 25 si 27 noiembrie (inclusiv). Atentie insa: Oricat de tentante ar fi reducerile, stocul este unul limitat.


Daca te-ai saturat de produse IT&C sau electrocasnice la oferta, poti incerca "tricouri urate pentru oameni frumosi...sau invers" de la tu.ro. In perioada 25 - 27 noiembrie, site-ul anunta reduceri masive.
Citeste si:
Reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive beauty, de...
Reduceri de până la 50% la...


La ora 8.00 se da startul la reduceri pe site-ul evoMag.ro. "Vom oferi clientilor discount-uri valorice de pana la 50% la mai multe categorii de produse", a declarat Mihai Patrascu, director executiv evoMAG .

  • Ce este Black Friday ( Vinerea Neagra)?

Black Friday (Vinerea Neagra) este prima vineri dupa Ziua Recunostintei si marcheaza la americani debutul cumparaturilor de Craciun. De obicei, aceasta este si una dintre zilele cu cele mai mari reduceri de preturi si vanzari in randul magazinelor din America. Pentru ca toata lumea sa poate profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor ofera zi libera angajatilor sai.

Denumirea provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei. In prezent, termenul are conotatii economice intrucat in aceasta perioada retailerii se asteapta sa intre “pe negru”, adica sa aiba profit, in comparatie cu “pe rosu”, adica pierderi.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.