Operatorii telecom trebuie sa includa in contractele incheiate cu utilizatorii finali, pana la 20 ianuarie 2012, un set de indicatori de calitate pentru serviciul de Internet, a declarat presedintele autoritatii de reglementare din domeniu ANCOM, Catalin Marinescu.
"De asemenea, pana la 1 ianuarie 2012, furnizorii au obligatia de a publica pe propria pagina web o procedura privind masurarea parametrilor de calitate. In ultimul trimestru al anului 2012, ANCOM va implementa proiectul «Aplicatie online de masurare a parametrilor tehnici de calitate a serviciilor de acces la internet». Pentru a verifica respectarea acestor obligatii, ANCOM va desfasura o ampla campanie de monitorizare in trimestrele II si III ale anului viitor", a spus Marinescu, prezent la un eveniment organizat de Asociatia de Comunicatii prin Cablu, potrivit Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.