Cele mai celebre carouri vin in Romania. Binecunoscutul brand de lux Burberry va deschide in tara noastra cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei. Vezi data inaugurarii.

Primul magazin Burberry din Romania se va deschide pe 1 martie 2012, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro net, suma in care nu este inclus stocul de marfa, a declarat Daniel Rosmer, director al diviziei de lux din cadrul fondului de investitii Global Eye, fondul de investitii care a luat franciza Burberry pentru Romania.

Unitatea va fi situata pe strada Luterana si va avea o suprafata neta de 440 de metri patrati, o fatada de 1.000 de metri patrati si va gazdui mare parte din colectiile Burberry- Burberry Kids, Burberry Brit, Burberry London, Burberry Home si Burberry Prorsum, scrie Money.ro.

Si cum firme concurente precum Gucci sau Lois Vuitton au deschise fiecare cate un punct de lucru in hoteluri de cinci stele din Capitala, Burberry v-a adopta aceeasi tactica, scrie zf.ro. Brandul britanic va deschide magazinul in cardul complexului hotelier de cinci stele Radisson Blu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.