Piata Universitatii din centrul Bucurestiului va fi amenajata pe baza unui proiect realizat de o echipa condusa de arhitecta Ambra Fabi, din Italia. Din echipa de arhitecti castigatoare face parte si o arhitecta din Romania, Simona Dirvariu.

Proiectul a fost ales dintr-un total de 35 de proiecte admise in concurs, alte 13 proiecte au fost respinse, iar patru au fost decalificate.

Arhitecta Ambra Fabi, impreuna cu echipa formata din arhitectii Simona Dirvariu, o romanca, si Carole Lenoble vor fi invitati de catre promotor la procedura de negociere, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, in vederea atribuirii contractului de servicii de proiectare pentru „Amenajare spatiului suprateran Parcaj Universitate: Proiect Tehnic”.

Decizia juriului este obligatorie pentru Primarie, se arata in anuntul producatorului de caramizi Wienerberger, care sponsorizat concursul, alaturi de Uniunea Arhitectilor din Romania.

Citeste in continuare pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.