Dupa ce Orange a lansat, pentru clientii sai, in urma cu cateva zile, campania de acces gratuit la serviciul de Internet in statiile de metrou, al doilea operator de telefonie mobila din Romania introduce un astfel de serviciu.

Clientii Vodafone care au activata o optiune de Internet pot, incepand de miercuri, sa acceseze gratuit aceste servicii in statiile de metrou, prin telefon, laptop sau tableta, a anuntat operatorul de telecomunicatii mobile.

"Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul (...) la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou", se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Reteaua Vodafone Romania acopera 90% din populatia tarii cu servicii de Intenet mobil de mare viteza, respectiv peste 12.000 de localitati, permitand viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps.

Vodafone Romania este divizie a grupului Vodafone Group (Marea Britanie).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.