La aniversarea a 7 ani de existenta in online-ul romanesc, reprezentantii unora dintre cele mai citite publicatii din .ro si colegi in cadrul retelei InternetCorp ne sunt alaturi cu ganduri frumoase.

  • Vlad Popa - CEO Internet Corp

Ce inseamna 9AM.ro pentru tine?

9AM-ul este printre primele surse de informare online pe care le urmaream cand a inceput si la noi consumul de Internet.

Ce urezi pe mai departe publicatiei 9AM.ro?
Cat mai mult continut propriu, voci editoriale cat mai diferentiate cu opinii cat mai clare.

  • Mihai Seceleanu - Managing Partner InternetCorp
Ce inseamna 9AM pentru tine?
9AM reprezinta primul pas cu adevarat in lumea antreprenoriatului. Este proiectul in care am investit cel mai mult suflet si proiectul care a ajutat fara drept de apel InternetCorp sa ajunga acolo unde este acum. In vara lui 2005, deci la 6 luni dupa lansare, am primit prima oferta de a vinde 9AM pentru 40.000 euro, oferta pe care am acceptat-o. Am acceptat aceasta oferta pentru ca acesti bani ne-ar fi ajutat sa investim in Wall-Street.ro si Kudika. Din fericire pentru noi, partenerii nostri de discutii s-au retras din negociere. Acesti parteneri nu au reusit peste ani sa construiasca un brand de stiri, iar pentru noi, InternetCorp, puterea de promovare adusa de 9AM a insemnat mult mai mult de 40.000 euro.

Ce urezi pe mai departe publicatiei 9AM.ro?
Sa devina cel mai cool site de stiri din Romania, iar peste 7 ani sa se fi implinit de 2-3 ani urarea de dinainte.


Ce inseamna 9AM.ro pentru tine?

9AM este fratele mai mare - pentru Kudika, dar si pentru mine. Este publicatia cu care am colaborat cel mai mult de-a lungul timpului, dar si un insotitor nedespartit al cafelei mele din cursul diminetii.

Ce urezi pe mai departe colegului de trust, 9AM.ro?

Mult succes si pe viitor, sa creasca tot mai mare si tot mai frumos, sa se bucure de cititori multi si curiosi. La multi ani, 9AM!


Ce inseamna 9AM.ro pentru tine?

9AM este site-ul pe care il citesc in fiecare zi la 10am insotit de o cafeluta cu lapte. Ma ajuta sa obtin rapid informatii de actualitate din domenii diverse. Mai mult, de 6 ani incoace am colaborat frumos cu echipa redactionala.

Ce urezi pe mai departe colegului de trust, 9AM.ro?

La multi ani, 9AM! In al saptelea anisor, iti doresc sa ai parte de magie, momente frumoase si sa devii cat mai cunoscut si “rasfoit”!

Ce inseamna 9.ro pentru tine?
Este o sursa buna de informare (nu pierd ocazia de a citi un articol, mai ales in momentul in care imi iau 10 minute liber de la munca)

Ce urezi pe mai departe colegului de trust, 9AM.ro?

Ii urez sa iasa de pe "bancile scolii" doar cu premiul intai si sa ajute si fratiorul mai mic (Kuponiada) sa ajunga la varsta asta frumoasa
Citeste si:
INTERVIU. Alexandru Seremet, PR-ul BMW Romania
INTERVIU. Alexandru Seremet,...

  • Alexandru Todoran - Project Manager Yuppy.ro

Ce inseamna pentru mine 9AM?

9AM a reprezentat primul site in care am gasit toate stirile de care aveam nevoie la un loc. Inca de la inceput am gasit informatii din mai toate ariile de interes, m-au facut sa zambesc topurile realizate de voi si in primul rand am fost mereu informat atunci cand a avut loc un eveniment important. Spun acest lucru pentru ca de fiecare data cand se intampla "ceva" important in Romania imediat imi vibreaza telefonul semnalandu-mi un mail de la voi.

Ce urezi pe mai departe colegului de trust, 9AM.ro?
Doresc site-ului 9AM.ro inca 7 ani de acum incolo sa-i "duduie" traficul. Sa se claseze din nou in topul celor mai cautate si mai citite site-uri de profil din Romania. Sa fie in continuare un site serios si de calitate si sa nu uite, din cand in cand, sa-si faca cititorii sa zambeasca.
Citeste si:
7 mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 Decembrie)
7 mantre puternice pentru...

  • Laura Chilom - reprezentant eJobs

Ce inseamna 9AM.ro pentru tine?
Furnizor constant de stiri prezentate/scrise profesionist, cel mai prietenos site de stiri, colaboratori si prieteni dragi.

Ce urezi pe mai departe colegului de retea, 9AM.ro?
Multi, multi ani in online, astfel incat sa putem sarbatori si majoratul, idei inspirationale si milioane de cititori!


Ce inseamna 9AM.ro pentru tine?
1. …intreg entuziasmul oamenilor care au lucrat de-a lungului timpului in echipa editoriala si toti cei care formeaza acum una dintre cele mai proaspete redactii din online-ul romanesc.
2. …noptile tarzii din 2005-2006, cand Catalin S. ma intreba “Cu ce deschizi, mai, pe Wall-Street.ro, sa stiu ce sa preiau de la tine?”. Mai inseamna newsletterele de dimineata pregatite alaturi de acelasi Catalin dintr-un Internet Café din Brasov.
3. … mixul bun transmis de Andreea si Gabi. Ele “vedeau” si “simteau” bine subiectele.
4. … sectiunile de business si lifestyle editate ca la carte de maiastra Silvia Nistor (2008-2009).
5. …stilul elitist, care pastra masura al Corinei (2010)…mai inseamna tineretea si aerul proaspat impregnat de Laura (2010-2011)
6. …iar astazi inseamna exclusivitatile, feature-urile proprii si titlurile faine din era Luciei.
7. …si sa nu uit: 9AM reprezinta pentru mine diminetile de luni si miercuri pe care le incep cu Alexandra si Cristina, protagonistele emisiunii “Viata la 9 dimineata”.

Ce urez mai departe 9AM?

Sa aiba parte in urmatorii 7 ani de oameni faini si de multe resurse pentru a lansa alte feature-uri si proiecte exclusive. La multi ani!
Citeste si:
Biblioteca perfecta: 30 de carti care nu trebuie sa iti lipseasca
Biblioteca perfecta: 30 de...

    • Lucia Maxim - Redactor-Sef 9AM.ro

    Ce inseamna pentru mine 9AM?

    Din functia pe care o am, 9AM inseamna pentru mine o provocare. O provocare pentru a fi mai buna din punct de vedere profesional, de a colabora foarte bine cu colegii mei si o provocare de a creste in trafic.
    Ce urezi pe mai departe publicatiei 9AM .ro?
    In 2004 publicatia 9AM era pentru mine primul loc in care doream sa ma angajez. Acum, la aniversarea de 7 ani a publicatiei, imi doresc ca impreuna cu echipa 9AM sa va oferim in continuare cele mai importante stiri la cald si cele mai complexe analize.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.