Guvernul trebuie sa grabeasca privatizarile si numirea managerilor privati la companiile de stat pentru a schimba definitiv sistemul in care baietii destepti se bucura de profituri nemeritate, a declarat luni seful misiunii FMI de evaluare a acordului preventiv cu Romania, Jeffrey Franks.
"Trebuie sa scapam definitiv de un sistem in care baietii destepti din sectorul public si sectorul privat se bucura de profituri nemeritate, in timp ce angajatii lor si publicul larg platesc aceste activitati ineficiente", a spus Franks, conform MEDIAFAX.

Seful misiunii FMI spune ca a vazut destula detreminare din partea ministrilor si autoritatilor romane in general pentru grabirea procesului de privatizare si numirea managementului privat la companiile de stat, dar crede ca este nevoie de mai multa actiune si definititvarea legislatiei pana la finele anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.