Ultimele minute din viata lui Steve Jobs au fost pline de idei si momente de inspiratie care inca il hraneau pe unul dintre cei mai importanti oameni ai lumii moderne, conform unui portret intim facut de sora lui Jobs si publicat de CNN.com.
Discursul de comemorare al Monei Simpson reprezinta un ultim ramas bun al unei surori care nu si-a cunoscut fratele decat mai tarziu, in viata de adult, un adio spus unui prieten foarte bun. Ea a descris ceea ce considera ca a reprezentat fundatiile geniului lui Jobs: munca asidua, umilinta sa, pasiunea pentru a invata si iubirea fata de familie.

  • “Vreau sa va spun cateva lucruri pe care le-am invatat despre Steve, in trei perioade distincte, in cei 27 de ani cat l-am cunoscut”, a spus Simpson in discursul sau. “Nu sunt perioade de ani, ci stari de a fi. Viata lui. Boala lui. Moartea lui”, a rostit ea, citata de CNN.

  • "Inainte de a ne parasi, s-a uitat la sora sa Patty, apoi pentru mai mult timp la copiii sai, la partenera sa de viata, Laurene, si a spus ultimele cuvinte, monosilabice, pe care le-a repetat de trei ori", a povestit aceasta. Ultimele cuvinte ale lui Jobs au fost: "Oh wow. Oh wow. Oh wow", noteaza DailyMail.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.