Chiar daca lumea vorbeste despre el ca un geniu al IT-ului, Steve Jobs, fondatorul Apple, a fost, in definitiv, un simplu om supus greselilor si pasiunilor uneori cel putin ciudate. Mashable a reliefat 10 dintre cele mai neobisnuite caracteristici ale lui Jobs, extrase din biografia bestseller semnata de Walter Isaacson.
  • Jobs gandea diferit…despre deodorant

Steve Jobs era foarte atent la detalii invizibile multora – si poate reliefarea acestora subliniaza cel mai bine caracterul uman si face dintr-o biografie un bestseller. In cazul lui Jobs, unul dintre detalii este faptul ca sustinea ca vegetarienii, precum el, nu au nevoie de deodorant deoarece corpul nu elimina toxine atat de mult ca omnivorii. Tot ce ai nevoie sunt fructe si legume.


  • Jobs, in rolu de "bataus"

Inainte si dupa readucerea lui Jobs la conducerea Apple, Jobs se folosea de un instrument oarecum rudimentar in fata managementului: urla la ei, fa-i in toate felurile, uneori 7 zile din 7, si in miez de noapte. Multi dintre angajatii Apple si-au dat demisia in fata presiunii puse de Jobs; multi au fost dati afara. Cu toate acestea, multi au fost mai motivati si inspirati. Daca ar fi fost dragut cu angajatii, ar fi ajuns la aceste rezultate? Probabil ca nu, conchide Isaacson.

Citeste integral pe
Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.