Adevarul Holding a decis sa inchida saptamanalul ads, care a fost lansat in luna iunie si a fost realizat cu echipa care a construit in ultimii ani reteaua de cotidiane locale Adevarul de seara.

Saptamanalul ads aparea in fiecare zi de joi si avea cea mai larga raspandire nationala. Ultimul numar ads publicat a fost cel din 13 octombrie, potrivit unor surse din Adevarul Holding.

Anuntul inchiderii ads a fost facut de conducerea Adevarul Holding printr-o nota interna.

"Avand in vedere ca, de la jumatatea acestui an, ziarul Adevarul are un continut mai bogat in stiri locale si regionale, Adevarul Holding a decis sa inceteze publicarea saptamanalului ads. Echipele locale vor avea in continuare un rol esential, realizand de luni pana vineri cele 13 editii metropolitane si regionale ale ziarului Adevarul", se mai spune in nota interna, transmite MEDIAFAX.

Ziaristii din redactiile locale vor continua sa contribuie cu stiri, reportaje si anchete la site-ul adevarul.ro, se mai spune in nota interna.

Saptamanalul ads a fost lansat pe 30 iunie, fiind realizat de aceeasi echipa care a construit in ultimii trei ani reteaua de cotidiane locale Adevarul de seara, cu 39 de redactii in tara. Saptamanalul ads aparea in 39 de editii si continea dezvaluiri, reportaje, informatii utile, de timp liber si sport, exclusiv locale. Publicatia includea programul TV saptamanal si aloca un spatiu generos anunturilor de mica publicitate. Tirajul initial al publicatiei ads a fost de 250.000 de exemplare. Redactorul-sef al retelei de saptamanale ads a fost desemnat Sabin Orcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.