Producatorul de medicamente Terapia Ranbaxy si Grupul ZTE, unul dintre cei mai mari producatori chinezi de echipamente telecom, sunt interesate de preluarea halelor fabricii Nokia de la Jucu, dupa inchiderea acesteia, a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise.

"Exista interes din partea Terapia Ranbaxy in preluarea halelor de la fabrica Nokia din Jucu si din partea unei companii chineze. Am fost contactati de cei de la ZTE si mai discutam cu alti doi investitori, care nu au decis daca doresc teren suplimentar sau doresc din aceste hale. Terapia doreste sa preia halele de la Jucu, pentru o extindere de productie. Am purtat discutii serioase pe aceasta tema. E o oferta serioasa a celor de la Terapia", a declarat Alin Tise, potrivit Wall-Street.ro.

Potrivit acestuia, decizia de alocare a halelor va apartine, insa, companiei Nokia, acest lucru fiind prevazut in contractul incheiat cu CJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.