Pilotul de raliu Titi Aur vrea sa isi extinda afacerea de condus defensiv, printr-o investitie de 2 milioane de euro, care vizeaza amenajarea unui poligon specializat in simularea situatiilor dificile pe care le intampina soferii in trafic.

Titi Aur afirma ca noul centru va avea o zona cu obstacole, care vor sari in fata soferului pe nepregatite, o zona in care sa fie testata reactia soferilor la acvaplanare si drumuri cu denivelari care pot aduce masina in derapaj, potrivit Wall-Street.ro.

Scopul cursului de conducere defensiva este de a preveni majoritatea accidentelor, care se intampla la viteze de 50-80 km pe ora, pentru ca uneori si la 50 de km pe ora, in conditii de aderenta scazuta, masina poate fi scapata de sub control si pot avea loc accidente grave.

"Accidentele la peste 100 km pe ora se fac din nebunie. In cazul celor la 20 km pe ora este mai multa prostie", considera Titi Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.