Investitia de 200 de milioane de euro in stadionul national ii va costa pe bucuresteni cate 30 de milioane de euro in fiecare din urmatorii 50 de ani, a declarat la un seminar organizat de Ziarul Financiar, Dan Sucu, proprietarul Mobexpert.

Potrivit lui Sucu, crestere investitiei in stadion de la 70 de milioane de euro la 200 de milioane de euro, ii va costa scump pe bucuresteni, scrie MEDIAFAX.

El a estimat ca ratele si dobanzile se vor ridica la circa 30 de milioane de euro pe an, iar incasarile stadionului nu vor depasi 3 milioane de euro.

"In fiecare din urmatorii 50 de ani, bucurestenii vor plati cate 30 de milioane de euro pentru stadion", a mai spus Sucu.

Cu o capacitate de 55.000 de locuri pentru spectatori, Arena Nationala a fost inaugurata pe 6 septembrie. Initial, noua arena ar fi trebuit sa fie inaugurata pe 10 august, cu un meci amical intre reprezentativa Romaniei si cea a Argentinei, insa partida a fost anulata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.