Comenzile pentru cartile despre Steve Jobs, cofondatorul Apple, au crescut de mii de ori pe site-ul Amazon.com, aceste titluri ajungand sa ocupe patru locuri din topul zece al vanzarilor de pe aceasta platforma, informeaza AFP.

Biografia "Steve Jobs", scrisa de Walter Isaacson, care va fi lansata pe 21 noiembrie, a fost cartea cea mai cumparata (prin precomanda) de pe site, joi, in conditiile in care, inainte de moartea cofondatorului Apple, se afla pe locul 375. Cresterea vanzarilor pentru acest titlu a fost de 37.400%, potrivit Amazon.

Pe locul al doilea s-a clasat "I, Steve: Steve Jobs in his Own Words", o biografie de George Beahm - care se afla pe locul al 47.563-lea inainte de decesul lui Jobs. Cartea va intra in librarii pe 8 noiembrie, informeaza MEDIAFAX.

Pe locul al cincilea s-a situat volumul care prezinta secretele succesului lui Steve Jobs "The Innovation Secrets of Steve Jobs: Insanely Different Principles for Breakthrough Success", de Carmine Gallo, in timp ce pe locul al saptelea s-a clasat "The Presentation Secrets of Steve Jobs: How to Be Insanely Great in Front of Any Audience", de acelasi Carmine Gallo.

Cine va mosteni averea de 7 mld. dolari a lui Steve Jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.