Orice iti propui sa faci, faci mai bine cand ai un plan de siguranta, iar economiile pe termen lung sunt o componenta importanta a securitatii tale financiare. In plus, ele reprezinta o rezerva de bani in cazul in care apar situatii neprevazute si ai nevoie de ei.

Depozitul MAXIPLUS BCR iti ofera conditii avantajoase si o flexibilitate mare pentru orice suma vrei sa depui. Este simplu, pentru un depozit la termen de 2 ani, la scadenta primesti o dobanda de 14%* la suma depusa, ceea ce poate insemna un avantaj considerabil pentru planurile tale. Iar daca ai nevoie urgenta de bani, nu-ti face griji – ii poti retrage oricand si chiar si in aceasta situatie primesti o dobanda anuala care variaza intre 3% si 6%.

Aceasta dobanda depinde de perioada de timp care a trecut de la crearea depozitului pana in acel moment. Iar daca depozitul tau a ajuns la termen, comisionul de retragere a numerarului este 0.

E foarte simplu: daca depui o suma de 1.000 de lei in depozitul MAXIPLUS BCR, 24 de luni mai tarziu, castigi 140 de lei in plus (din care se retine impozitul de 16%) pentru o noua pereche de pantofi sau acel colier care ti-a placut la ultimul drum in mall.

Pentru ca nu exista o suma minima pentru constituirea depozitului, acum totul este mult mai usor. Astfel, oricand poti pune bani deoparte, fara vreun efort in plus!

*Oferta valabila in perioada 3 - 31 octombrie 2011; pentru depozitul MAXIPLUS BCR dobanda anuala este de 7%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.