Radu Moraru este la Budapesta pentru a vorbi cu patronul RCS&RDS, prezentatorul precizand ca postul 10TV este in "moarte clinica".

"10TV este in moarte clinica, pentru ca, din luna aprilie, au decis sa scoata toate emisiuni de pe post, au lasat doar «Nasul» si au dat reluari din epoca de piatra. Nu s-au adus alte emisiuni in loc. Oamenii au fost tinuti pe margine cateva luni. Credeam ca e temporara povestea, am sperat ca in toamna, acum, sa pornim motoarele, dar am aflat ieri ca foarte multi oameni au fost dati afara. A fost o campanie de dat afara", a spus Radu Moraru, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit lui Radu Moraru, oamenii care lucreaza pentru "Nasul" nu au fost angajati ai RCS&RDS, "dar au fost dati afara de la celelalte emisiuni cameramani, realizatori, producatori".

"Acum sunt la Budapesta, ma duc la cartierul general al RCS&RDS si sper sa am o discutie cu Zoltan Teszari (patronul RCS&RDS, n.r.), pentru ca, daca am tacut pana acum, am tacut pentru ca era vorba de soarta unor oameni. Este incredibil sa dai afara oameni, cu toate ca ei angajeaza alti oameni pe salarii uriase, in timp ce oameni care au muncit pentru ei sunt dati afara ca niste caini. Eu vreau ca domnul Teszari sa imi spuna ce este cu oamenii astia. Nu inteleg, pare asa o razbunare. Eu nu-mi fac griji pentru «Nasul», dar nu-mi place sa dai niste oameni afara intr-un mod cinic. Oameni buni cu experienta de 10-15 ani in televiziune, ii dai afara fara niciun criteriu. E aberant", a spus Radu Moraru.

Totodata, Radu Moraru a spus ca cea mai recenta emisiune "Nasul" in direct a fost difuzata pe 10TV in luna august. "Dar noi am filmat mai multe emisiuni in avans, pe care le-am dat apoi in premiera, in perioada in care pe 10TV erau reluari ale altor emisiuni. Si noi, cu «Nasul» trebuia sa incepem, dar vad ca nu incepem. Ne asteptam sa fi inceput macar in 15 septembrie. Nu avem explicatii din partea proprietarului. Noi avem niste contracte si suntem niste oameni foarte seriosi. Am stat 10 ani pe un proiect convenit cu Bobby Paunescu, iar aici am stabilit sa stam cinci ani. Avem un contract", a spus Radu Moraru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.