MADR a cerut Comisiei Europene realocarea de fonduri intre masurile Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), astfel incat 470 milioane de euro sa poata fi transferate catre modernizarea exploatatiilor agricole, bunastarea animalelor si cresterea valorii adaugate a produselor agricole.

"Saptamana viitoare va merge la Bruxelles o echipa complexa de la Ministerul Agriculturii, Ministerul Finantelor si reprezentanti ai producatorilor. Este vorba despre modificarea PNDR, de altfel cea mai ampla propunere de modificare, care se refera la realocarea de fonduri intre masurile din program, in valoare de 470 de milioane de euro, catre masurile 121, modernizarea exploatatiilor agricole, 123 - cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere, dar si masura 215, bunastarea animalelor", a declarat mnistrul Agriculturii, Valeriu Tabara, scrie Wall-Street.ro.

Tabara a fost invitat de catre comisia de agricultura din Senat pentru a-i informa pe parlamentari despre strategia Romaniei in contextul noii Politici Agricole Comune pentru perioada 2014-2020 si stadiul pregatirii campaniei de toamna 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.