Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat ca autoritatile judetene sunt in discutii cu concernul Bosch pentru o investitie in judet, intr-unul din parcurile Tetarom.

Alin Tise a declarat intr-un briefing de presa, ca in prezent au loc probe de sol si se analizeaza locatia si posibilitatea de investitie in aceasta zona industriala.

"CJ Cluj este in discutii si in analiza cu un investitor strategic important. Face parte din cercul restrans de locatii analizate de concernul Bosch. Locatia este parcul industrial Tetarom, zona industriala. In prezent, se efectueaza probe de sol si se analizeaza locatia si posibilitatea de investitie in aceasta zona industriala", a spus Tise, care a precizat ca nu poate oferi alte informatii fara acordul Bosch.

Tise a precizat ca noua investitie nu are legatura cu Nokia, transmite MEDIAFAX.

Discutiile cu Bosch dureaza de peste 10 luni si au fost purtate de catre presedintele CJ Cluj Alin Tise, vicepresedintele CJ Radu Bica si directorul parcurilor industriale Tetarom, Viorel Gavrean.

"Compania Bosch este interesata sa investeasca in zona industriala Tetarom cel mai probabil langa halele Nokia", a spus Tise, citat de Realitatea.net.

Bosch este deja interesat sa construiasca o unitate de productie in Romania si sa dezvolte fabrica Rexroth de la Blaj, potrivit Wall-Street.ro.

Bosch Rexroth produce componente pentru fabricantii de masini, utilaje mobile, echipamente care produc energii regenerabile.

Citeste si: De ce s-a inchis fabrica Nokia de la Cluj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.