Alessio Rastandi, un trader independent pe Bursa din Londra, a starnit uimire in cadrul unui interviu acordat postului britanic BBC, declarand, cat se poate de sincer, ca in fiecare seara adoarme visand la inca o recesiune pentru a face mai multi bani.

“Marile fonduri de investii nu au incredere in acest plan de salvare (n.red. propus de guverne si institutiile financiare internationale); acesta nu va functiona. Fondurile stiu ca piata este <prajita> si isi muta banii spre investitii mai sigure, precum titlurile de stat sau dolarul american”, a declarat Alessio Rastandi, transmite Wall-Street.ro.

Intrebat despre factorii care ar duce la o detensionare a situatiei din piata si care i-ar determina pe investitori sa devina mai increzatori, Rastandi a raspuns transant:

“Eu sunt trader. Nu prea imi pasa despre aceste lucruri. Daca eu vad o oportunitate pentru a face bani, merg pe aceasta. Pe noi, traderii, nu ne intereseaza cum si daca vor rezolva problemele economice. Meseria noastra este sa facem bani de pe urma acestor evenimente. Personal, visez la momentul asta de trei ani, adorm in fiecare seara visand la o noua recesiune”, a declarat trader-ul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.