Prima platforma de cloud computing dedicata pietei romanesti, M.O.R.E., ajuta IMM-urile prin programul de dezvoltare si optimizare �Asistentul Tau Personal�, lansat de Teamnet International in parteneriat cu Vodafone si Fujitsu pe o perioada de 3 luni.

Cum te poate ajuta “Asistentul tau personal”

Programul ofera solutii de eficientizare a business-ului, care se traduc in reducerea costurilor cu personalul, cu infrastructura IT, cresterea mobilitatii, securitatii, disponibilitatii aplicatiilor utilizate de angajati si a vanzarilor.

“Daca pana acum ofeream clientilor nostri o platforma cu aplicatii integrate care lucreaza pentru profitul companiei, acum le oferim si suportul hardware si conexiunea de date prin care sa beneficieze de mobilitate, astfel incat sa-si poata controla afacerea de oriunde, toate acestea pentru un abonament lunar. Ceea ce garanteaza acest program este mai mult timp pentru dezvoltarea business-ului, mai mult timp pentru antreprenor sau manager, care se poate desprinde acum de grijile administrative si poate avea o privire de ansamblu asupra afacerii”, a precizat Bogdan Padiu, Director General TeamNet International.

“Asistentul tau personal” este util companiilor din orice sector, de la productie, retail, pharma, pana la companiile de distributie si transport sau cele din domeniul serviciilor profesionale.

Ce intra in pachet?

Un laptop Fujitsu cu o memorie RAM de 3 GB, un hard disk de 250 de GB, procesor Intel Core i3-2310M 2.1 GHz , Windows 7 Professional si conexiune internet de la Vodafone, alaturi de doua module M.O.R.E., solutia de Management al Relatiilor cu Clientii (CRM) si solutia de Facturare, care permite o mobilitate extinsa in managerierea oricarei afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.