Cand alegem o masina de spalat ne dorim sa gasim un produs care sa ne aduca valoare in timp - rezultate superioare la spalare, economie de timp si bani.

Masina de spalat Bosch EcoLogixx 8 i-DOS incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este mai mult decat o solutie care raspunde tuturor acestor nevoi.

Noul sistem inteligent i-DOS impiedica folosirea unei cantitati mult prea mari de detergent, care determina formarea excesului de spuma si a urmelor de detergent, factori determinanti in aparitia alergiilor de piele.

Pe de alta parte, dozarea insuficienta a detergentului duce la rufe cenusii sau decolorate. Inovatia Bosch permite prin dozarea optima pentru obtinerea unor haine perfect curate, in culorile originale, si proaspat parfumate.

In timp cantitatea de detergent necesara unei spalari scade cu pana la 30%, ceea ce se va resimti in bugetul familiei. De asemenea, mediul inconjurator este protejat prin diminuarea consumului de detergent in exces, dar si a apei folosite pentru clatirile aditionale.

Masina de spalat Bosch EcoLogixx 8 i-DOS a fost lansata in luna septembrie si este disponibila in premiera in Romania in magazinele Media Galaxy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.