Compania spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) a castigat contractul in valoare de 107,2 milioane euro privind livrarea a 16 trenuri noi de metrou companiei Metrorex, a declarat directorul general al companiei romanesti, Gheorghe Udriste.

"CAF a castigat contractul. Anuntul oficial va fi facut luni. Diferenta de pret fata de celalalt competitor, Bombardier din Canada, este de 20 milioane euro", a afirmat Udriste, conform zf.

Contractul prevede posibilitatea achizitionarii altor opt garnituri de metrou. Primele treburi vor fi livrate in 2012.

"Este vorba despre garnituri de trenuri, produse de spanioli, care circula in prezent prin subteranul Madridului, Romei sau Barcelonei.
"Nu ne-am hotarat inca asupra acestuia. Ramane sa stabilim in perioada imediat urmatoare. Va trebui sa tina cont de tunelurile noastre si arhitectura statiilor, insa cu siguranța va avea un design futurist”, a mai declarat Udriste, pentru b365.ro

Captura foto www.zf.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.