Cand iti inseli prietenii se numeste tradare, dar cand ii vinzi pe Internet, cum se numeste? Un roman isi vinde prietenii de pe Facebook. Vezi cat costa.

Un roman ce utilizeaza site-ul de cumparaturi Okazii.ro a avut o idee de business mai putin intalnita: si-a scos prietenii de pe Facebook la vanzare. Licitati la un pret de 1 euro bogata, internautul "isshmen" garanteaza pentru produsul pe care il are la vanzare.

Oferta internautului suna in felul urmator:

"Sunt acesti Fani garantati?

Da! Va rugam sa retineti ca acestia sunt fani 100% garantat, si nu doar invitatii. Numarul de fani pe care il cumparati de la noi este numarul minim de fani pe care il veti primi, plus cate zeci, sute - depinde de numarul cerut.

De ce as dori sa cumpar Fani Facebook?

Utilizarea social media poate fi una dintre cea mai eficienta modalitate de a interactiona cu potentiali clienti. Noi o sa va crestem numarul de persoane interesate de brand-ul dumneavoastra! Cu cat mai multi fani ai paginii dumneavoastra, cu atat mai multi viitori clienti.

Cand voi avea acesti fani pe pagina mea?

Toate comenzile vor incepe in decurs de 24 de ore, si finalizate in termen de 2-30 de zile (depinde de comanda)

TOTI FANII SUNT DIN ROMANIA!

  • Cat costa fanii Facebook?

1.000 de fani - 250 RON

2.500 de fani - 650 RON

5.000 de fani - 1.100 RON

10.000 de fani - 2.000 RON."

La un calcul simplu, pretul unui fan este de 0,25 lei, deci departe de pretul afisat initial pe post, cel de 1 euro bucata. Sa intelegem ca si aici se aplica strategia comerciala de vanzare en-gros?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.