Iubesc natura, libertatea, traditiile si isi doresc ca locuitorii Deltei Dunarii sa aiba o viata mai buna. Acestea au fost cateva dintre motivele pentru care celebrul canotor Ivan Patzaichin si Teodor Frolu, cofondatorul agentiei de relatii publice DC Communication, au infiintat o organizatie care sa sprijine dezvoltarea zonei.

In urma cu cativa ani, arhitectul si antreprenorul Teodor Frolu parcurgea aproximativ 140 de kilometri de-a lungul Deltei Dunarii alaturi de un prieten care locuieste in Germania. Insa, ceea ce este mai putin obisnuit este faptul ca nu au facut acest lucru in cateva ore, precum majoritatea turistilor care viziteaza locul, ci in sapte zile cu ajutorul unei canoe, scrie Wall-Street.ro.

Mai tarziu, in 2010, il intalnea in Delta la un festival gastronomic pe Ivan Patzaichin, cel mai de succes canotor roman si totodata un om al zonei, sportivul fiind nascut la Mila 23, una dintre localitatile din imprejurimi.

Acestia hotarau sa deschida Asociatia Ivan Patzaichin-Mila 23, un proiect de antreprenoriat social care sa sprijine initiativele intreprinzatorilor din zona si care sa deruleze programe de turism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.