Peste 50 de construtori auto vor fi prezenti la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, in perioada 15-25 septembrie, iar dintre zecile de noutati de la standuri cele mai asteptate sunt modelele produse de Porsche, BMW, Ferrari, Ford, Opel, Daimler si Volkswagen, informeaza Mediafax.

BMW a pregatit nu mai putin de patru premiere internationale, respectiv noul M5, noua Seria 1 si conceptele electrice i3 si i8. Daca Seria 1 este echipata cu cinci versiuni de motoare, care dezvolta intre 135 cai putere si 184 cai putere, a cincea generatie a modeluui M5 este disponibila intr-o singura varianta de motorizare, insa cu o putere de 560 de cai.

De asemenea, constructorul german va prezenta in premiera sub-maca "BMW i", prin debutul primelor modele electrice ale marcii, conceptul i3 si i8. Ambele modele vor fi lansate la vanzare in 2013.

Opel se va aduce la Frankfurt cu patru premiere, unde va prezenta noul coupe compact Astra GTC, Zafira Tourer, urmatoarea generatie a furgonului Combo compact, dar si un concept electric cu doua locuri. Acesta din urma are autonomie de 100 kilometri si poate atinge 120 kilometri pe ora.

Tot patru noutati va avea si constructorul american Ford, insa niciuna produsa la fabrica de la Craiova, modelul de serie B Max urmand sa fie prezentat cel mai probabil la editia de anul viitor a Salonului Auto de la Geneva.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.