Americanul Steve Warner, directorul general al companiei farmaceutice MSD Romania, isi aminteste ziua tragediei cu lux de amanunte.

„Cand mi-am facut bagajele, mi-am uitat cureaua, asa ca imediat dupa deschiderea primei sesiuni m-am strecurat in afara salii de sedinte si m-am dus la magazinul de cadouri al hotelului sa-mi cumpar alta. Era putin dupa ora 9 dimineata”, povesteste Warner pentru Wall-Street.ro.

Cand sa achite cureaua, casiera i-a spus, palida la fata, ca un avion tocmai intrase intr-unul din turnurile World Trade Center. „M-am gandit ca era ingrozitor ca un avion mic, privat sa se izbeasca de turn, pentru ca nici nu mi-a trecut prin cap ca un avion comercial ar putea sa loveasca cladirea”, spune americanul.

In drum spre sala de sedinte, el s-a oprit sa priveasca la unul dintre televizoarele din holul hotelului: se derulau reluari ale primei coliziuni. „Cateva secunde mai tarziu, au inceput sa fie transmise imagini in direct si, in momentul in care le urmaream, cel de-al doilea avion a lovit turnul sudic. Nu-mi venea sa cred. Prima data am crezut ca a fost o noua reluare, nu era posibil ca un al doilea avion comercial sa loveasca turnurile. Prezentatorul amutise”, rememoreaza directorul general al MSD Romania.

Citeste articolul integral pe Wall-Stree.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.