Cand Jack Dorsey, co-fondatorul Twitter trimitea primul sau tweet, nimeni se se astepta ca dupa 5 ani site-ul de socializare sa adune milioane de useri. Vezi cati utilizatori numara Twitter acum.

In prezent, reteua de socializare bazata pe "ciripit" a adunat 100 milioane de utilizatori cu conturi active. Dezvaluirea a fost facuta de Dick Costolo, CEO al Twitter.

In timpul discutiilor, executivul a raspuns si la intrebarea jurnalistilor daca reteaua va continua sa se extinda pe cont propriu sau a recurge la alte strategii.

Raspunsul lui Dick Costolo a fost clar: “Vrem sa reusim sa ramanem independenti, crescandu-ne business-ul asa cum dorim noi”, scrie nytimes.com

Costolo a mai spus ca actiunile Twitter de a-si creste publicitatea merg bine si vor continua astfel. “Luand in calcul interactiunea si numarul userilor, simtim ca putem sa mergem mai departe”, a adaugat el, sugerand ca userii ar putea sa fie expusi la publicitate din partea companiilor pe care nu le urmaresc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.