Capitala Romaniei s-a clasat pe locul opt intr-un top privind destinatiile din Europa cu cea mai buna reputatie in randul turistilor, depasind orase cu traditie precum Roma, Paris, Munchen, Madrid sau Atena. Pe ultimele locuri in ierarhia realizata de www.trivago.co.uk s-au clasat orasele britanice Birmingham si Londra, potrivit marketwatch.com.
  • Bucuresti

Capitala tarii noastre a obtinut performanta de a se clasa pe locul al 8-lea, la egalitate cu Valencia, in randul oraselor europene cu cea mai buna reputatie din punct de vedere al unitatilor de cazare. In topul intocmit de www.trivago.co.uk municipiul Bucuresti a atras 79.6 puncte.
  • Cracovia

Cracovia, unul dintre cele mai vechi municipii din Polonia, si-a adjudecat locul al doilea in top realizat de www.trivago.co.uk, totalizand 81.09 puncte.
  • Dresda

Orasul german Dresda a reusit sa se claseze pe primul loc in topul oraselor europene cu cea mai buna reputatie online in ceea ce priveste unitatile de cazare, avand un punctaj de 82.32 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.