Cand esti miliardar, iti permiti anumite mofturi si poti fi excentric in achizitii, chiar si pe timp de criza. De la mai clasicele obiecte de arta, la echipe de fotbal sau..rechini imbalsamati, iata cateva dintre cele mai interesante cadouri pe care si le-au facut bogatii lumii.
  • Richard Branson: submarin de 470.000 euro

Fondatorul Virgin Group, britanicul Richard Branson, este cunoscut in lumea intreaga drept un om de afaceri excentric, cu spirit aventuros si idei nastrusnice. Cum Branson detine deja o linie aeriana, o casa de discuri, o companie de telefoane mobile, cateva restaurante de lux si o insula in Caraibe, achizitionarea unui mini submarin a venit ca un pas firesc.

  • Steven Cohen: rechin imbalsamat sau opera de arta?

Managerul fondului de hedging SAC Capital Advisor, Steven Cohen are o avere estimata la 11,4 miliarde de dolari si este un cunoscut investitor in arta. Printre achizitiile sale mai spectaculoase se numara “Woman III”, a artistului abstract Willem de Kooning (a doua cea mai scumpa pictura vanduta vreodata), pe care Cohen a platit 137,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.