Business8 Septembrie 2011

Lectura de un minut

Autoturismele care nu necesita permis de conducere, inscrise la Primarie la categoria Cvadriciclu usor fara taxa de inmatriculare, cu motoare mici, un consum de 3-4 litri in oras si o viteza maxima de 45 km/h, au atras in primele 7 luni 54 de romani, potrivit Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

  • Chatenet: 6 autoturisme

Autoturismele fara permis Chatenet sunt pe locul 3 in preferintele romanilor pentru o masina fara permis. In primele 7 luni, au fost inmatriculate 6 automobile. Preturile pe piata second-hand pornesc de la 7.800 euro pentru un model fabricat in 2008.

  • Grecav: un exemplar
Un singur autoturism fara permis, fabricat de compania italiana Grecav, a fost inmatriculat in Romania anul acesta. Grecav a luat fiinta in anul 1964. In prezent are o gama de 4 modele de masini.
  • Bellier: un exemplar
Romanii au inmatriculat anul acesta un singur autoturism Bellier, care se conduce fara permis. Bellier este o marca franceza infiintata in urma cu peste 40 de ani, de Jean Bellier.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.