Sfarsitul unui mariaj poate afecta pe cineva atat din punct de vedere financiar, cat si emotional. Mai jos sunt prezentate cinci situatii care pot reduce sau intensifica impactul financiar al unui divort, potrivit money.msn.com.

  • O piata imobiliara instabila

Cand piata imobiliara este inghetata, cum s-a intamplat in ultimii doi ani si jumatate, posibilitatea de a vinde locuinta conjugala este destul de redusa, iar pretul obtinut din tranzactie ar putea fi nesatisfacator. Pe de alta parte, cand cererea de locuinte este in crestere, din valorificarea casei se poate obtine un profit frumusel.

  • Creditele se obtin mai greu
Daca unul dintre soti a avut sau are in continuare restante la credite, un divort ii poate face mai mult rau. Un scoring de credit bun este necesar pentru a obtine un imprumut sau card de credit, iar o imbunatatire a acestuia ar putea dura cateva luni sau cativa ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.