Fostul CEO al Apple a primit de cele mai multe laude despre felul in care a transformat compania in cea mai valoroasa companie din IT, a fost adesea catalogat ca fiind un mare antreprenor si vizionar. Insa unele lucruri care merg pentru Apple nu sunt cele mai potrivite pentru majoritatea business-urilor.

  • 1. Nu fiti secretosi

Steve Jobs este celebru pentru secretomania sa. Fiecare gadget este construit izolat si adesea inginerii nu stiu cum arata in intregime produsul pentru care lucreaza, fiecare angajat construind o mica parte din acesta.

Insa sunt si cateva motive pentru a nu construi produsele “pe furis”, potrivit Wall-Street.ro.

De exemplu, puteti primi pareri inca de la inceputul dezvoltarii acestora, puteti realiza o comunitate despre acest produs si va puteti construi o relatie cu potentiali investitori.

  • 2. Nu va asteptati ca prima versiune sa fie perfecta. Relansati repede o a doua varianta

De fiecare data cand Jobs lansa un produs toata lumea se astepta ca acesta fie minunat, revolutionar, sa ne schimbe viata.

Insa, Reid Hoffman, cofondator al retelei de socializare profesionala LinkedIn, spune ca majoritatea antreprenorilor ar trebuie sa fie jenati de primul produs pe care il scot pe piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.