Cum sa pui la punct un business de succes international, cum sa ai rabdare aproape infinita, sa suporti esecuri si sa fii one man show pe online, cum sa te iei la tranta cu giganti precum Google sau Facebook si sa ajungi in Top 50 cele mai bune start-up-uri din 2011, in TIME?

  • Proust.com – Cum ar arata Facebook ca o retea de autobiografie?

Ce ar fi daca Facebook ar fi mai putin un “jurnal zilnic” si mai mult o autobiografie? Ar putea semana cu Proust, un site lansat la inceputul lui 2010 si care iti permite sa inregistrezi si sa impartasesti intr-o multitudine de formate experientele proprii de viata. Proust iti pune intrebari de genul “Cum ai relatat parintilor tai vestea ca te vei insura?” sau “Cum arata primul tau sef?”. Tu poti raspunde prin cuvinte, fotografii si video si poti alege daca sunt facute publice sau nu. Incet-incet, iti reconstruiesti istoria intregii vieti – si daca prietenii si familia ta fac la fel, ai fi surprins sa aflii cat de putine stii despre cei apropiati tie.
  • DuckDuckGo.com, sau cum sa te iei la tranta cu Google de unul singur

Unele dintre cele mai mari companii cu activitati Web din lume au incercat sa concureze cu Google, si au esuat. DuckDuckGo, pe de alta parte, este o firma cu un singur om si a iesit pe piata cu una dintre cele mai interesante alternative la Google de pana in prezent, scriu cei de la TIME.

Proiectul nu implica harti, e-mail, rezultate in timp real sau social networking. "Este doar un motor de cautare simplu, puternic, cu un sistem de protejare a vietii private bine pus la punct", conform TIME.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.