Jucatorii din piata restaurantelor si cafenelelor au inregistrat pierderi sau erodari ale cifrei de afaceri. Iata rezultatele lor.

  • Reteaua La Mama

Anul 2010 a insemnat pentru Trotter Restaurant, compania omului de afaceri Catalin Mahu, o cifra de afaceri de 5,2 milioane euro, in scadere fata de anul precedent, cand afacerile grupului s-au ridicat la 6,7 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului de Finante, citate de Wall-Street.ro.

  • City Grill

Compania Trotter Prim, detinuta de omul de afaceri Dragos Petrescu, care administreaza reteaua de restaurante City Grill, a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 4,4 milioane euro, in conditiile in care veniturile obtinute au fost de 4,6 milioane euro.

Cheltuielile companiei, care administreaza si cafenele City Cafe, restaurantele Buongiorno, Caru' cu Bere, Bundetot si Hanu’ Berarilor Interbelic s-au ridicat anul trecut la 4,7 milioane de euro.

Afla ce afaceri au avut McDonald's, KFC si Starbucks in 2010 pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.