Preturile la pompa s-au apreciat constant de la inceputul anului, iar ieftinirile au fost rare si aproape nesemnificative pentru buzunar. Acum, cel mai scump sortiment de benzina costa peste 6,2 lei litrul la Rompetrol, ultimul salt fiind de 14 bani numai intr-o singura zi. Bankrate.com va sfatuieste cum sa gasiti benzina mai ieftina.

  • 1. Monitorizeaza preturile la benzina

In drum spre casa ori serviciu, ia seama de preturile benzinariilor pe langa care treci. Repereaza statia cu cel mai bun pret si alimenteaza de acolo ori de cate ori ai drum intr-acolo.

In plus, daca pleci din oras, nu strica sa testezi piata din alte localitati ori de pe drum si sa profiti de ocazie daca preturile de acolo sunt mai avantajoase.

  • 2. Alege o benzinarie fara brand

De multe ori, statiile care "fara brand” au preturi mai mici decat cele cu nume consacrate sau afiliate marilor retele. Benzinariile “fara nume” cumpara carburanti de la mai multi furnizori si, in caz de exces, pot scadea preturile.

Singura problema ar fi ca statiile "no name" nu se prea gasesc in marile orase.

Citeste topul integral pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.