Tiriac Holdings, grupul de firme controlate de miliardarul Ion Tiriac, a demarat o noua campanie de rebranding, atentia atrandu-ne simbolul heraldic amplasat la intrarea intr-un showroom Tiriac Auto.

Este pentru prima data cand un om de afaceri isi face un semn heraldic, care in general reprezinta dinastii sau anumite tari sau teritorii, scrie Ziarul Financiar.

Cristina Munteanu, directorul de comunicare al Tiriac Holdings, spune ca "povestea blazonului este businessul creat prin munca si integritate in jurul numelui Tiriac, traditie care continua pe aceeasi directie prin viziune si stabilitate", scrie Apropo.ro

Noua emblema este alcatuita din patru simboluri heraldice, leul, albina incadrata de doua romburi, steaua si turnul si a fost realizata impreuna cu Comisia Nationala pentru Heraldica.


Leul simbolizeaza integritatea si puterea, albina munca organizata si disciplina, steaua este viziunea asupra drumului de urmat, iar turnul reprezinta stabilitatea, dar si dorinta de inaltare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.