Mansardele sunt deseori alese de tinerii cu activitati care presupun creatie, avand avantajul unui spatiu usor de personalizat. Citeste cat costa inchirierea sau cumpararea unei locuinte la mansarda si afla care sunt avantajele si dezavantajele acesteia.

Cel mai scump apartament la mansarda scos la vanzare in Bucuresti costa 250.000 euro, potrivit anuntului publicat pe portalul imobiliare.ro. Locuinta are trei camere, o suprafata utila de 80 mp si se afla intr-o vila cu doua etaje, construita in anul 1940, in zona Cotroceni.

Tot un pret de peste 200.000 euro are si un apartament nou aflat la mansarda. Pentru patru camere, cu o suprafata utila de 109 mp, aflate intr-o vila cu doua etaje, construita in 2007, pe Calea Calarasilor, se cere un pret de 220.000 euro, conform imobiliare.ro.

“Potentialii cumparatori sau chiriasi ai unei mansarde sunt aproape in totalitate persoane tinere, care lucreaza in industrii ce presupun activitati bazate pe creatie, de la arta la publicitate, design sau arhitectura. De regula, sunt persoane singure sau cupluri fara copii, cu un venit mediu sau peste mediu, cu o dorinta de personalizare si amenajare a locuintei mai ridicata decat a altui tip de cumparatori”, descrie Marius Damian, associated broker in cadrul biroului Coldwell Banker Banu Manta, profilul clientului interesat de mansarde.

La polul opus, cea mai ieftina mansarda scoasa la vanzare costa 28.000 euro si este o garsoniera cu o suprafata utila de 20 mp
, amplasata in cartierul Dorobanti. Garsoniera se afla intr-o vila cu doua etaje, construita inainte de anul 1990, potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.