H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul international de moda, va deschide inca 4 magazine in Romania. Dupa 5 unitati deschise in Bucuresti si una in Brasov, H&M va aduce moda si calitate la cel mai bun pret in alte 3 orase din Romania: Cluj, Timisoara si Constanta. Totodata, o noua unitate va fi adaugata si lantului de magazine din Bucuresti.

Primele magazine se vor deschide in septembrie in Timisoara si Cluj, in centrele comerciale Iulius Mall din orasele respective. In noiembrie vor urma unitatile din Bucuresti, in Sun Plaza Shopping Center, si Constanta, in centrul comercial Maritimo Shopping Center.

“O data cu deschiderea noilor magazine, ne vom mari si echipa, urmand sa mai angajam pana la finele anului in jur de 100 de oameni. Vrem sa le oferim candidatilor nostri oportunitatea de a se alatura unei companii puternice din punct de vedere financiar, care se dezvolta rapid, unde au numeroase posibilitati de dezvoltare personala pentru a-si construi o cariera.” a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M Romania.

Noile magazine vor include articole de zi cu zi cat si piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru barbati cat si colectii pentru copii si adolescenti. De asemenea, fanii H&M vor putea gasi aici si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

Colectia de toamna de la H&M dezvaluie o senzatie proaspata de eleganta, creata prin imbinarea stilurilor retro cu o tenta moderna de distractie. Siluetele inalte si largi, cu paltoane clasice de culoarea camel combinate cu rochii imprimate si cu pantaloni largi fac parte din look-urile principale ale sezonului de toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.