Business18 Iulie 2011

Lectura de un minut

Desi sunt sute de mii de aplicatii pentru fiecare platforma, din cand in cand cineva reuseste sa iasa din tipar cu o aplicatie pe cat de simpla, pe atat de atractiva si de consumatoare de timp, deopotriva.

In acest caz e vorba de Video Time Machine, o aplicatie care, in doar 1,5 MB reuseste sa stocheze scurtaturi catre cateva mii de clipuri de pe YouTube.

Scopul? Sa prezinte doritorilor videoclipuri, trailere, jocuri sau stiri dintr-un anumit an. Pe langa butonul de sarire aleatorie la un clip, Video Time Machine va ofera posibilitatea ca, daca va incanta un clip, acela sa se propage pe Facebook sau Twitter. Cum ziceam, ideea e simpla, insa interfata intuitiva si clipurile de calitatea, majoritatea neavand nici macar sigla unui anumit post de televiziune, atrag atentia asupra aplicatiei de doar 0.99$, scrie Playtech.ro.

Pentru cei interesati, merita sa retineti ca aplicatia e universala, astfel cu o interfata particularizata pentru fiecare iPod Touch, iPhone sau iPad, o singura achizitie e suficienta pentru a va bucura pe orice dispozitiv de functionalitatea sa. Navigare placuta!

Citeste si:
Sondaj pe tema interzicerii manelelor pe domeniul public, creat de...
Sondaj pe tema interzicerii...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.